FaLang Language Switcher

Mucha Mujer treballa per i des de la gestió cultural per fomentar unes arts escèniques inclusives i accessibles a totes les persones.

És un projecte de recerca i creació artística, dissenyat especialment per a la dona que es troben en un procés de transformació, de creixement, de cerca i d'inclusió social.

El valor afegit que aconsegueix el projecte és, de brindar l'oportunitat i el reconeixement a un col·lectiu majorment exclòs en altres àmbits de la societat, no solament dins d'una igualtat de gènere sinó des d'una igualtat social.
Oferint a les dones participants un curs gratuït i altament qualificat dins de les arts escèniques com la interpretació i l'expressió corporal, a més complementant la formació amb l'escriptura i facilitant un ensenyament dels aspectes tècnics. Una combinació innovadora que facilita des d'art,un mitjà per millorar la salut i el benestar social d'un col·lectiu en situació de vulnerabilitat.

 A més el projecte busca generar un espai de relacions més equitatives, i alienes a cap tipus de discriminació, interactuant amb entitats socials i culturals de la ciutat.

 

Aquest projecte és reconegut i recolzat per: L’Ajuntament de Barcelona, L’Institut Catalá de les Dones i

la Diputació de Barcelona


ajuntament bcn     diputacio bcn      logo inst dones


 "Pensem que el teatre és una eina molt potent de transformació social i que a la vegada permet donar veu i visibilitat a les dones que hi participen. És tracta de ajudar a aquestes dones a que puguin afrontar les problemàtiques socials que pateixen, des de l’àmbit artístic. D’aquesta manera, el teatre es transforma en una eina que permet impulsar la força d’aquestes dones i de que elles puguin percebre-la com a tal". 

Laura Settecase, creadora i responsable del projecte Mucha Mujer. 

retratocopi 0183