FaLang Language Switcher

Mucha Mujer

Té per objectiu capacitar, cada any  a dones en arts escèniques a través de l'organització d'un laboratori de formació teatral que enforteix l'autonomia de les participants, la investigació del seu propi protagonisme, com la seva integració social i laboral. Tot des de la perspectiva de l'art com a activitat humana i social. La formació artística impartida en el marc de la iniciativa Mucha Mujer apunta a incorporar un llenguatge que permet a dones en procés d'inclusió social expressar-se i trobar sentit a la seva pròpia vida, com també a estimular la creativitat en termes amplis, i facilitar la cerca i l'assoliment d'una vida plena. 

Les participants formades durant l'any, s'involucren en la creació d'una nova producció teatral i participen a diferents tipus d'esdeveniments culturals.

És un projecte cultural d'igualtat i d'integració que treballa per i amb les dones de Barcelona.

Interactuant amb les entitats de diferents barris de la ciutat i fomentant el treball en xarxa per reforçar els llaços de la comunitat i aportant una major visibilitat tant a nivell local com a internacional.

ensayocopia