FaLang Language Switcher

Trastero de las Artes, associació cultural sense ànim de lucre                                 

Creada al març del 2008, es dedica a investigar i difondre les arts en totes les seves expressions. El treball central d'aquesta Associació és el d'integrar el llenguatge de l'art, de la poètica i del cos amb altres llenguatges i pràctiques socials com són l'educació, la salut o les ciències humanes. Utilitza el teatre amb una eina fonamental en matèria d'educació i formació, en un recurs per millorar la cohesió social i aconseguir una societat més digna, justa i solidària.

Missió: Trastero de las Artes pretén desenvolupar un espai artístic de generació d'oportunitats personals i socials per a dones en procés d'inclusió social en col·laboració amb altres entitats que comparteixen les seves idees.

Els nostres valors: 

  • Igualtat: tractar i cuidar a totes les persones, per igual, amb respecte, dignitat i humilitat, donant-les les mateixes oportunitats independentment de la seva raça, edat, sexe, orientació sexual, classe, discapacitat i religió.
  • Solidaritat: amb els més necessitats i vulnerables, posant l'accent en les dones. Tenir voluntat de canvi a través de l'ús del teatre com a eina de transformació social.
  • Integritat: actuar sempre de forma oberta, ètica, transparent, eficient, integra i honesta. Ser independent de qualsevol entitat religiosa o polític-social.
  • Compromís: amb les dones que participen en Mucha Mujer
  • Flexibilitat: adaptació a les necessitats de cada persona.
  • Obertura: a les entitats privades, públiques i a la societat civil.

Més informació  www.trasterodelasartes.com                                                          

logotrastero