FaLang Language Switcher

Equip de direcció i coordinació del projecte

Clica els nom per mes informació 

 

Laura Settecase - Creadora i Directora del projecte

 

Ha estudiat pedagogia en arts aplicades, a mès ès professora i actriu de teatre per l’Universitat de Buenos Aires, Argentina. Tambè, ha complementat els seus estudis d’Antropologia a Milàn. Italia
Ha realitzat un Máster en Gestió Cultural i Cooperació Internacional. Universitat de Barcelona. Barcelona.
Treballa al Col•legi Salesians de Badalona com a professora.  
Dicta tallers de capacitació pedagògica, en el marc de les jornades creatives, així mateix ha elaborat durant el 2009, juntament amb Teatro de los Sentidos, el disseny i programa d’estudis del Postgrau en Poètiques del Sentir, en el marc acadèmic de l’Universitat de Girona.
Actualment és creadora i directora del projecte socio-cultural Mucha Mujer i forma part de l’Associació Trastero de las Artes, dedicada a la difusió i investigació de l’art en totes les seves expressions.

 

Madalena De Faria Bortnik - Coordinadora del projecte

 

Advocada francesa i portuguesa especialitzada en dret públic i associatiu, titular de l’oposició d’agregada Territorial de la Funció Pública Territorial Francesa, un Màster en Consultoria en avaluació i anàlisi financera en l’àmbit públic territorial per la Facultat d’Economia de l’Universitat de Rennes (França) i d’una llicenciatura en Dret Públic per la Facultat de Dret de la Universitat de Rennes (França), Màster en Polítiques Públiques i Socials, en el IDEC - Universitat Pompeu Fabra (Barcelona Els darrers anys ha treballat directora general d’un ajuntament i d’una comunitat de municipis francesos, així mateix com a consultora del sector públic i del tercer sector i com a formadora de càrrecs electes, agents públics i consultors. Actualment, és membre actiu de Trastero de las Artes on està al càrrec de la coordinació, gestió, distribució i difusió dels projecte sòcio-cultural Mucha Mujer.

 

Gemma Masdeu Marquino - Tècnica social del projecte

 
És diplomada en Treball Social per la URL. Diploma de postgrau en Mediació Socioeducativa en el 2009. Des del 2003 que exerceix en l'àmbit social: Elaboració i gestió de projectes, coordinació i intervenció professional des de l'enfocament individual, grupal i comunitari. Actualment treballa en els Serveis Socials Bàsics de l'Ajuntament de Barcelona i és la coordinadora i tècnica social del projecte Mucha Mujer.
 

María Creixell - Responsable de Comunicació

 
Màster en Periodisme Avançat: Reporterisme. Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna, Universitat Ramon Llull. Llicenciatura en Ciències de la Comunicació, especialitat Periodisme. Facultat de Ciències de la comunicació Blanquerna, Universitat Ramon Llull.
Quatre setmanes broadcast/ periodisme digital. NY Film Academy-NBC News 2009
Curs d'introducció a l'elaboració de guions per a televisió: i un curs d'escriptura de contes per a revistes". Londres 2006.
Actualment col•labora amb l’associació cultural Trastero de las Artes, en aquests moments, és la persona a càrrec de les relacions amb els medis i les tasques de comunicació. Redacció cartes, actualització de continguts web i newsletter, actualització i manteniment de facebook, gestió de la llista de medis i contactes, planificació de les accions de comunicació en coordinació amb els directors del projecte, etc.
 

 

Equip artístic i pedagògic

Laura Settecase: Directora, formadora teatral 
Vera Livia García: Coordinadora artistica
Paloma Moreno: Formador/Ponent
Olga Marco: Reportatge fotogràfic
Emili Fontanals: Escenografia i realització
Marta Frades: Producciò
Daniele Mercanti: Tècnic àudio vídeo
Asbjorn Fridberg: Dissenyador Pàgina Web muchamujer.org

 

Equip de voluntaris

Davinia Martinez Alvarez
Rebeca García
Yolanda Culebras
Yanina Castro
Laura Iaqueta
Martín Sanchez
Rebeca Martinez
Marina Lasaosa
Gabriel Hernandéz
Alex Vilagut